[vc_row][vc_column width=”1/4″][us_image image=”6917″ align=”right” animate=”afr” animate_delay=”1″][/vc_column][vc_column animate=”afl” animate_delay=”1″ width=”3/4″][vc_custom_heading text=”صحبت کردن بدون حنجره” font_container=”tag:h1|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][us_separator size=”small” show_line=”1″][vc_column_text]

  سرطان حنجره (به انگلیسی: کارسینومای حنجره carcinoma) با توجه به نقش های مختلف حنجره (گفتار، حفاظت تنفسی، بلع) همیشه فرآیندی پیچیده و بحث برانگیز بوده است. دانش گسترده ای از الگوهای تکثیر تومورها و روش های درمانی گوناگون برای بررسی و درمان سرطان حنجره ضروری می باشد.

 

سرطان اصطلاحی ست که به مجموعه بیماری ‌هایی اطلاق می‌ شود که از تکثیر مهارنشده سلول‌ ها پدید می‌آیند. سلول‌های سرطانی از سازوکارهای عادی تقسیم و رشد سلول‌ها جدا می‌افتند و به میزان بسیار زیادی تکثیر می شوند.

 

سرطان حنجره (کارسینومای حنجره) یکی از انواع سرطان های سروگردن می باشد و هر سال بیش از ۱۲۰۰۰ مورد جدید سرطان حنجره در آمریکا تشخیص داده می شود که اکثریت آن ها در مردان دیده می شود. سرطان حنجره حدود ۱٫۳ درصد از کل تومورهای جدید تشخیص داده شده در بدن و حدود ۲۰ درصد از کل سرطان های سر و گردن را تشکیل داده است.

 

افزایش سرطان حنجره با افزایش مصرف الکل و سیگار، رابطه مستقیم دارد. همچنین قرار گرفتن در معرض اشعه رادیویی و مواد آلوده کننده محیط همچون نیکل، گاز موستارد (خردل)، محصولات چوبی و کودهای شیمیایی می تواند یک عامل سبب شناسی برای سرطان حنجره باشند.

 

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”آیا بدون حنجره می توان صحبت کرد؟” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که آیا بدون حنجره می توان صحبت کرد؟ برای بیمارانی که حنجره ی آنها برداشته شده است، سه روش برای برقراری مجدد ارتباط کلامی وجود دارد.

 

1.گفتارمروی، بیمار با آموزش یاد می گیرد چگونه هوا رابه داخل مری بفرستد وصحبت کند.مری جایگزین منبع هوا شده و دریچه ابتدایی مری حکم حنجره را برای این بیماران دارد.

 

2. حنجره ی الکتریکی ، بیمار وسیله ای الکتریکی را از بیرون روی گلوی خود گذاشته و صحبت میکند. از جمله معایب این روش این است که کیفیت صدای فرد مصنوعی و رباتیک می شود.

 

3.گذاشتن پروتز حنجره، با ایجاد فیستول بین نای ومری و گذاشتن پروتز حنجره داخل ان انجام میشود که بهترین گزینه بوده و فردبا صدایی شبیه صدای خودش صحبت میکند. جهت مطالعه بیشتر کلیک کنید.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][us_image image=”6918″ animate=”afb”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][us_image image=”6919″ animate=”afb”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_post_navigation][/vc_column][/vc_row]