[vc_row][vc_column width=”1/4″][us_image image=”6967″ animate=”afr” animate_delay=”1″][/vc_column][vc_column animate=”afl” animate_delay=”1″ width=”3/4″][vc_custom_heading text=”استروبوسکوپی چیست” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][us_separator size=”small” show_line=”1″][vc_column_text]

  استروبوسکوپی یکی از روش‌های نوین برای مشاهده ( عکس‌برداری و فیلم‌برداری ) حرکت تارهای صوتی است. استروبوسکوپی روشی است که به منظور ارزیابی لرزش تارهای صوتی انجام می شود.

این روش حرکت تارهای صوتی را در حین ایجاد و تولید صدا اندازه گیری می کند و تصویر دقیقی ایجاد می کند که می‌تواند توسط یک پزشک تفسیر شود. سرعت بالای حرکت تارهای صوتی در هنگام آواسازی ( حرف زدن )، اجازه مشاهده جزئیات رفتارهای حرکتی را با چشمان غیر مسلح به ما نمی دهد. استروبوسکوپی با تصویربرداری هوشمند خود این اجازه ( مشاهده رفتار تارهای صوتی در هنگام آواسازی ) را به متخصصان مربوطه می‌دهد. علاوه بر مشاهده رفتار تارهای صوتی در هنگام آواسازی فیلم و عکس رنگی از حنجره نیز خروجی استروب است .

این مدارک  به متخصصان گوش حلق و بینی و آسیب شناسان گفتار و زبان کمک می‌کند . به درک بهتری از بیمارهای حنجره و اختلالات صدا دست پیدا کنند.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”استروبوسکوپی حنجره چگونه انجام می‌شود؟” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

استروبوسکوپی با نشستن بیمار بر روی  صندلی و در ارتفاع دلخواه  متخصص آغاز می شود. استروبوسکوپی بدون درد و در حالت هوشیاری فرد انجام می‌شود. بیمار گردنش را به جلو خم می‌کند و دهانش را باز می‌کند. با باز کردن دهان  و بیرون آوردن زبان بیمار، آزمونگر اندسکوپ را در جایی که بتواند تصویر واضحی از حنجره داشته باشد قرار می‌دهد.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”استروبوسکوپی توسط چه کسی انجام می‌شود؟” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

معمولاً انجام آندوسکوپی حنجره و استروبوسکوپی توسط  گفتار درمان‌گر یا آسیب‌شناس گفتار و زبان انجام می‌شود. آموزش و تجربه گفتار درمان که  استروبسکوپی را انجام می‌دهد در تفسیر و تشخیص نتایج بسیار مهم است.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”چه کسانی نیاز به استروبوسکوپی دارند؟” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

استروبوسکوپی برای  افراد مبتلا به مشکلات حنجره که معمولا تغییر صدا را به همراه دارند، توصیه می‌شود. خشونت صدا یا گرفتگی از علائم شایع هستند. علائم دیگر شامل سختی در تنفس می‌شوند. استروبسکوپی برای این بیماران تجویز می‌شود تا بتوان علت این علائم را شناسایی کرد.

این روش برای تشخیص عوارض خوش خیم تارهای صوتی مثل ندول، کیست و پولیپ نیز به کار گرفته می‌شود و همچنین به منظور معاینه بیماران مبتلا به فلجی تارهای صوتی از این روش استفاده می‌شود. استروبسکوپی همچنین می‌تواند برای تشخیص بیماری های بدخیم مانند سرطان حنجره انجام شود و به اثربخشی درمان آسیب‌های حنجره‌ای مختلف کمک کند. جهت مطالعه بیشتر کلیک کنید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_post_navigation][/vc_column][/vc_row]